Om oss

Hyrbilar är en stor del av våra liv.

Vi driver vårt företag som ett familjeföretag och har jobbat med biluthyrning sedan hösten 1986. Vi började som anställda på Statoil Järntorget, bakom Folkets Hus, i Göteborg. Vid den tiden var det ett av Göteborgs största hyrbilsföretag med ca 100 hyrbilar.

Tack för Götatunneln!

När beskedet kom att Götatunneln skulle byggas innebar det att hela Statoil-stationen bakom Folkets Hus måste rivas. När verksamheten sedan lades ner öppnades möjligheten för oss att starta Olivedals Biluthyrning AB.

Startdatum blev den 2 november 1998. Kunderna kom och hyrde våra bilar och vårt företag har sedan dess successivt vuxit. Nu består vagnparken av ca 30 hyrbilar, indelade i sex storleksklasser med flera bilmärken fördelade mellan klasserna. Då vi driver vår biluthyrningsfirma som ett familjeföretag känner vi att den personliga kontakten med våra kunder är viktig. Det gäller oavsett om du ska hyra bil som privatperson, som anställd på ett företag, eller som egen företagare. Både privatpersoner och företagare i området har insett det vettiga i att göra sina resekostnader till en rörlig kostnad efter behovet, och inte till en fast utgift. Dessutom slipper du bilskötseln!

Fortfarande har vi kunder kvar alltsedan starten, vilket vi är glada för.
Det motiverar oss att fortsätta!

Välkommen in och prata om hyrbilar, eller ring och hör av dig på telefon 031-12 91 95.